Mesi: Budemo li loši na Mundijalu povlačim se

lionel mesi-reprezentacija
picture source: http://mondo.rs

Argentinski fudbaler Lionel Mesi rekao je da bi ponovo mogao da se povuče iz reprezentacije ukoliko na Svjetskom prvenstvu s nacionalnom reprezentacijom ne ostvari dobar rezultat.

Ukoliko budemo loši na Svjetskom prvenstvu svi bismo trebali da nestanemo iz reprezentacije. Za neke igrače će biti teško da ostanu u timu“, rekao je Mesi za argentinski magazin “TyC Sports”.

Mesi se prošle godine poslije poraza od Čilea na penale u finalu Kopa Amerike povukao iz reprezentacije, ali se na kraju predomislio i ponovo zaigrao za Argentinu.

Nacionalna selekcija Argentine na prethodnom Mundijalu u Brazilu osvojila je srebrnu medalju, pošto je u finalu poražena od Njemačke koja je bila bolja u izvođenju jedanaesteraca. Naredne godine Argentina će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u Grupi D sa selekcijama Hrvatske, Islanda i Nigerije.

Mesi se u intrevju “TyC Sports” osvrnuo i na svoju ulogu u Barseloni. On je na prethodne dve utakmice u Ligi šampiona odlukom trenera Ernesta Valverdea proveo na klupi.

Teško mi je da sjedim na klupi, ali sam shvatio da je za dobrobit ekipe. Biti na klupi je užasno, iako spolja dijeluje drugačije“.

Defanzivac Barselone Havijer Maskerano nedavno je najavio da bi mogao da napusti ekipu.

Neću vam reći šta mi je rekao, ali ću ga razumijeti ako napusti ekipu. Želi da igra više. Najljepša stvar je biti u ekipi i biti zadovoljan, ali on misli da će dobijati veću minutažu“, rekao je Mesi.