Savićević: Zvezda ima snage za proljeće u Evropi

dejan-savićević
picture sport: http://www.novosti.rs

Legendarni fudbaler Crvene Zvezde Dejan Savićević vjeruje da crveno-bijeli mogu da prezime u Evropi, ali žali što u timu neće biti Nemanje Radonjića.

– “Mnogo mi se sviđa kako igra taj momak, šteta što neće biti u timu. Crveno-bijeli su, koliko vidim, pogodili sa strancima. Boaći u napadu, Kanga u ofanzivi i pogotovo Donald u srednjem redu. Pokazali su bezbroj puta ove sezone da zaslužuju crveno-bijeli dres. Pažnju mi je više puta, a ispratio sam sve Zvezdine utakmice u Evropi, skrenuo i Slavoljub Srnić “- rekao je Savićević .

Čuveni Genije žali što zbog poslovnih sastanaka u Švajcarskoj neće moći da prisustvuje večerašnjem spektaklu na stadionu Rajko Mitić, ali vjeruje u prolaz najtrofejnijeg srpskog kluba.

-“Dobro je što crveno-bijeli gospodare sopstvenom sudbinom. Sviđa mi se kakav je tim napravio Vladan Milojević. Uigran, odlično fizički pripremljen. E sad, u ovoj situaciji očekujem da Njemci zapucaju iz sveg oružja. Ne bih volio da moji zvjezdaši, najprije, razmišljaju o odbrani svog gola. Njemci su spremni da gaze, na Zvezdinoj struci je da odgovori kako misli da je najbolje“.-

Na kraju je Savićević imao i savjet za Milojevića.

– “Mudra i poziciona partija bi mogla da bude zvjezdaški bingo. Da sačekaju i budu spremni da iskoriste i najmanju šansu. Imaju crveno-bijeli snage za to“, dodao je Dejo.

Utakmica na stadionu Rajko Mitić počinje od 21.05, a crveno-bijele pobjeda sigurno vodi u 1/16 finala Lige Evrope, a mogao bi i neriješen rezultat, ukoliko Arsenal ostane neporažen u Londonu.

(novosti/rs)