Jokić prije vremena u svlačionici, Marjanović odličan

nikola-jokić
picture source: www.denverstiffs.com

Košarkaši Los Anđeles Klipersa sa Milošem Teodosićem savaladali su rano jutros Sakramento Bogdana Bogdanovića 122:95 u nastavku NBA lige.

Teodosiću je pripao srpski derbi u Los Anđelesu i lični rekord u NBA od 10 asistencija, koje su mu zaštitni znak, a imao je još osam poena i četiri skoka, dok je Bogdanović postigao jedan više, uz po tri uhvaćene lopte i završna dodavanja.

Najefikasniji na meču bio je Montrezl Herel sa 22, jedan više pogodak imao je od saigrača iz Klipersa Lua Vilijams, a kod Kingsa je Vili Koli-Stajn imao 17 pogodaka.

Nikola Jokić je u pobjedi Denvera nad Jutom 107:83 za 25 minuta provedenih na terenu ubacio 13 poena, ostvario sedam skokova i pet asistencija, ali će željeti da što prije zaboravi tu utakmicu jer je isključen, drugi put u samo mjesec dana, na početku treće dionice zbog sukoba sa Jonasom Jerebkom i simuliranja Šveđanina da ga je laktom udario u glavu.

Šansu da zaigra dobio je i Boban Marjanović i u potpunosti je iskoristio u trijumfu Detroita nad Indijanom 107:83. Za samo tri minuta visoki centar imao je šest poena i tako se nametnuo za veću minutažu u narednim utakmicama.