Felaini: Tretiraju me kao ubicu

mauran-felaini
picture source: www.b92.net

Fudbaler Mančester Junajteda Maruan Felaini rekao je da ga u Engleskoj tretiraju kao “ubicu” i da nije siguran da će ostati na Old Trafordu.

Za mene navode da sam agresivan igrač, ubica. Ja sam fanatičan, ekipa ostvaruje i najteže pobjede, a u nekoliko situacija sam ispao zlikovac. Šta bi trebalo da radim kada me neko povuče za kosu? To sve zvuči kao šala, ali zaista je bolno“, rekao je Felaini belgijskim medijima.

On se požalio i na tretman u engleskoj ligi.

Prošle sezone sam bio suspendovan poslije derbija sa Sitijem pošto sam navodno glavom udario Aguera. On je stao ispred mene, a onda je pao, mrtav. Ali, ne, ja sam dobio crveni karton. Igrači često pokušavaju da me provociraju, a znate li koliko sam dobio žutih kartona prošle sezone? Samo četiri u 45 utakmica“, dodao je belgijski fudbaler.

felaini-agueroPočetkom godine Mančester Junajted je aktivirao klauzulu za produženje Felainijevog ugovora na još godinu dana, ali je neizvjesno da li će 30-godišnji fudbaler ostati na Old Trafordu.

Dali su mi ponudu, možda će biti još jedna. Ne znam da li ću je prihvatiti. Vidjet ćemo. Ne možeš to tek tako da uradiš, u trenutku. Da me ne žele u klubu, već bi me obavijestili“,naveo je Felaini.

Felaini je o svojoj situaciji razgovarao sa trenerom Junajteda Žozeom Murinjom.

Trener poštuje želje i odluke svojih igrača“, dodao je on.

Felaini je ove sezone odigrao devet prvenstvenih utakmica i postigao je tri gola, a trenutno se oporavlja od povrede koljena.