Vakulko novo pojačanje crno-bijelih

juri-vakulko
picture source: http://mondo.rs

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je da je mladi ukrajinski fudbaler Juri Vakulko novi igrač crno-bijelih.

Izuzetno sam zadovoljan. Pregovori su bili zahtjevni, ali smo na kraju uspijeli da, pored mnogo zainteresovanih klubova, budemo brži i za igrača najinteresantniji“, rekao je Iliev.

Iliev je takođe naveo da je Vakulko, kapiten mlade reprezentacije Ukrajine, “veliki potencijal ukrajinskog fudbala” i “igrač koji je budućnost Partizana”.

Radi se o zaista kvalitetnom igraču i naša očekivanja su velika. Može da igra na nekoliko pozicija. Dobili smo veoma kvalitetnog igrača… Smatramo da je i on izabrao pravi klub, jer će sa nama mnogo napredovati i  moći će da izraste u vrhunskog igrača“, rekao je trener Partizana Miroslav Đukić.

Vakulko je u Partizan stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Dnjeprom, a po navodima beogradskih medija, potpisaće četvorogodišnji ugovor.

Juri Vakulko bit će i zvanično predstavljen kao novi igrač Partizana, a potom će sa ekipom otputovati na Kipar na pripreme.