Bajić otišao sa klupe BiH šampiona

dragan bajić
picture source: http://sportklub.rs

Dragan Bajić više nije trener košarkaša Igokee, a na vrelu klupu BiH šampiona sjeo je dosadašnji trener Student Igokee Žarko Milaković.

Sa trenerom Bajićem,sporazumno je prekinuta saradnja, radi različitih pogleda i razmišljanja o budućnosti kluba. Uprava ima želju da kroz Ligu 6 pruži šansu mladim igračima pa s tim u vezi, imenovan je  Žarko Milaković za trenera prvog tima, što se u Igokei nadaju da će biti dugoročno rješenje .

milaković-igokea

Kao najveći uspjesi u dosadašnjoj trenerskoj karijeri Milakovića izdvajaju se osvajanje Kupa Republike Srpke i juniorske lige BiH.

Sa juniorima Aleksandrovčana je ove sezone stigao do završnog turnira ABA lige. On ne krije zadovoljstvo što je preuzeo tim koji posljednjih godina dominira na parketima BiH.

Prije svega iznenađen sam i počastvovan, trener Bajić je zaista radio sjajan posao i doveo Igokeu iznad svih u zemlji.  Za mene je ovo velika čast, izazov i zadovoljstvo. U Ligi za prvaka BiH imamo još sedam kola, onda ide plej-of. Moj cilj je da budemo šampioni“, rekao je Milaković.