Poznato kad se vraća Salah

mohamed-salah
picture source: http://lebuzz.eurosport.co.uk

Fenomenalni Mohamed Salah je za samo jednu godinu u Liverpulu postao ponajbolji igrač koji je ikada igrao u ovom klubu.

Salah se povrijedio u utakmici Lige šampiona u kojoj je njegov klub dočekao prvoplasirani tim Premier lige Mančester Siti. Salah je postigao drugi go, a utakmicu su pobijedili sa 3:0 što je predstavljalo iznenađenje s obzirom na igru i formu Sitija. Ali za Liverpul je sve bilo u drugom planu jer se povrijedio Salah i bio je primoran da ranije napusti teren.

salah-povredaIzvori bliski Liverpulu tvrde kako povreda nije ozbiljna, te da bi Salah mogao zaigrati već  protiv Evertona. Jirgen Klop je rekao kako Salah neće igrati ukoliko ne bude 100% spreman, a dodao je i to da imaju sasvim dovoljno vremena da ga oporave do utakmice. Ukoliko Salah ne bude spreman za utakmicu sa Evertonom sasvim je sigurno da će u narednoj utakmici zaigrati, te da Liverpul neće dugo biti bez najboljeg igrača.

Salah je ove sezone postigao nevjerovatnih 29 golova uz deset asistencija na 31 utakmici, te je na pragu da postane rekorder ako ga zdravlje posluži, a svi se nadaju da hoće. Salah je viđen kako ulazi u svoj automobil, te kako šeta, a sve su uspjeli da fotografišu engleski mediji, što je ujedno i  dokaz da povreda nije ozbiljna.