Real slavio u Minhenu!

Bajern Minhen-Real Madrid
picture source:https://www.tagesspiegel.de

Madriđani su lijepo krenuli u borbu za finale Lige šampiona. Fudbaleri Real Madrida uspjeli su oboriti minhenski Bajern sa 2:1 i postići veliku prednost na takmičenju.

Iako su Bavarci pokazali svoje najbolje oružje i dominirali većinu susreta , trenutni evropski šampion je preuzeo glavnu ulogu u drugom poluvremenu i došao do pobjede. Brzi ritam je označio ulazak u susret, ali i povredu Arjena Robena. Umjesto njega ulazi Tijago Alkantari. Pred golom Reala se počinju realizovati dodavanja i ozbiljnije akcije, a Miler i Kimih su se idealno pronašli u 27. minuti. Kimih je tada iskoristio pravi trenutak i poveo Bajern u prednost sa 1:0. Poslije velikih prilika Bajern do kraja prvog poluvremena ipak ostaje na maloj prednost sa 1:0.

U 44. minuti je Real preko Marsela Vieira došao do izjednačenja. Sa 1:1 se odmaralo, a drugo poluvrijeme je imalo isti početak kao i prvo. Bajern je napadao sve do 56. minute. Tada je Vaskez dodao Asensiju koji je lagano završio akciju koja je označila pobjedu Reala sa 2:1.

Sledeći susret Bajerna i Real Madrida igra se sledeće sedmice.