Nastavlja se rat na relaciji Jankopulus-Bertomeu

Dimitris-Janakopulos
picture source: http://www.telegraf.rs

Nastavljen je rat vlasnika Panatinaikosa i prvog čovjeka Evrolige. Poslije poraza “zelenih” od Reala u trećem meču plej-ofa, Dimitris Janakopulos dodatno je zaoštrio retoriku u obraćanju Đordiju Bertomeuu.

Uprkos dosadašnjim kaznama zbog kršenja zabrane prisustva evroligaškim mečevima, koje su dostigle skoro 700.000 evra, Janakopulos se ne obazire na suspenziju. Čak i predlaže imena koja bi mogla da vode Evroligu, među kojima su i srpski stručnjaci Dejan Bodiroga i Predrag Danilović.

Cijela Evropa vidi da se takmičenje ne odvija na parketu. Svako ko u to ne vjeruje poslije ove utakmice, ili je glup ili drogiran. Propali španski činovnik sa malim naočarima napravio je od ovog takmičenja svoju prćiju. Na ovaj način degradiraš košarku, beskorisni čovječe. Niko ne zna gdje ide novac od autorskih i TV prava i zašto su poslije toliko godina prihodi timova nikakvi. Svake godine smo posmatrači igre u kojoj su glavni protagonisti sudije. Košarkaši i njihov napor su u drugom planu. Kao što sam već rekao, bez obzira na konačan ishod onoga što radimo na terenu, ukoliko ne dođe do radikalnih promjena u takmičenju i među ljudima koji rukovode, napustićemo ovu “cirkus ligu”.-