Orlovi protiv Južnoamerikanaca pred Mundijal

sp-reprezentacija-mv
picture source:http://www.novosti.rs

Fudbaleri Srbije igraće protiv selekcija Čilea i Bolivije u posljednjim provjerama pred predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Već je poznato da će se ‘Orlovi’ spremati u Austriji za Mundijal, a sada je otkriveno i ko će im biti protivnici. Oni će 4. juna u Gracu odmjeriti snage sa Čileancima, a 9. juna će za protivnika imati Boliviju u Beču.

S obzirom da je Srbija u oktobru prošle godine pretposlednji meč u mundijalskim kvalifikacijama odigrala upravo u Beču, očekuje se da i ovog puta ima snažnu podršku navijača, imajući u vidu da dosta srpskih iseljenika živi i radi u državi podno Alpa.

serbia-practice-08Beogradski mediji su u međuvremenu pisali da je Fudbalski savez za bazu za pripreme odabrao Bad Valtersdorf, mjesto u blizini Graca koje ima sve potrebne uslove za odlične pripreme fudbalera Srbije.

Hotelski kompleks sa četiri zvjezdice ima fudbalski stadion i još tri terena sa prirodnom travom, udaljen samo dva minuta hoda. Osim toga, u hotelu se nalazi i moderna teretana sa najboljim spravama za rad, teniski tereni, teren za odbojku na pjesku, golf tereni, staza za trčanje i bicikle, kao i atraktivna karting staza.

Prema dosad poznatom planu priprema, Srbija će 11. juna odletjeti za Rusiju, baza reprezentacije tokom Prvenstva svjeta biće Kaljinigrad, a rivali u Grupi E su Kostarika Švajcarska i Brazil .