Murinjo želi Umtitija na Old Trafordu

samuel-umtiti
picture source: laacibsports.com

Barselona nije došla do bilo kakvog pomaka kada je u pitanju Samuel Umtiti, a iako mu nude novi ugovor on ga konstantno odbija. Za Umtitija je zainteresovan Mančester Junajated i to stvara pritisak Barseloni, a Žoze Murinjo je već izjavio kako mnogo cijeni Umtitija i kako mu je velika želja da ga vidi na Old Trafordu.

Za Umtitija Mančester Junajated nudi čak 10 miliona eura po sezoni, a Barselona nije spremna da mu ponudi toliko novca za jednu sezonu. Sada Umtiti igra igrice sa Barsom i doveo ih je u neugodan položaj. Naime svega 60 miliona eura je cijena otkupne klauzule za Umtitija, a to je najmanja otkupna klauzula u Barseloni što Mančesteru ne predstavlja nikakav problem da plati ovu količinu novca, ali naravno ako Umtiti kaže da želi u Premijer ligu.

Nedavno je objavljenja vijest iz Barselone kako je došlo do pomaka i kako će biti potpisan novi bogatiji ugovor sa Umtitijem, ali sada je zvanično da od toga neće biti ništa i narednih dana bi se mogao potvrditi transfer u Mančester Junajted. Nije poznato koliko je Barselona nudila Umtitiju, ali je sigurno u pitanju dosta slabiji ugovor čim ga Umtiti konstantno odbija.