Partizan pregazio Megu – bolji sa +29!

Partizan-Mega Bemaks
picture source: http://www.rtvbn.com

Prvi susret četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije završio se pobjedom Parizana nad MegoBemaks. Mega je ostala ispod Partizana sa 29 bodova manje odnosno 97:68 je bilo za Partizan.

Košarkaši Parizana su dominantno uplovili u susret te u prve dvije minute igre došli do prednosti sa 10:2. Mega je uzvratila na ovakav start crno-bijelih pa se prva četvrtina završila sa malom razlikom od 22:20. U drugom kvartalu je Partizan ponovo pokazao snagu i borbenost koju je zadržao do kraja te dionice pa je na pauzi bilo 10 poena prednosti sa 44:34. Mega se izgleda izmorila već u prvoj četvrtini pa je u drugom dijelu susreta igrala laganim tempom. Ekipa Partizana dizala je rezultat i na 25 razlike, a košarkaši Mege na večerašnjem susretu nikako nisu mogli protiv crno-bijelih. Do kraja susreta je Partizan upisao čak 29 poena prednosti sa 97:68 i obezbjedio vodstvo u seriji 1-0.

U timu pobjednika odlično je odigrao Najdžel Vilijams-Gos sa 14 poena i 8 asistencija, a tu su bili i Gagić sa 16 i Markinović sa 15 poena. Goga Bitadze se najbolej pokazao na današnjem susretu u timu Mege, a upisao je 17 poena i 6 skokova. U toku utamice povrijedio se član tima Partizana Bandža Si.