Grizman i dalje šuti o nastavku karijere

grizman-press
picture source: sportsport.ba

Antoan Grizman danas se pojavio na pres konferenciji Francuske reprezentacije i svi su bili sigurni da će konačno objaviti odluku o tome da li će ostati u Atletiko Madridu ili će karijeru nastaviti u Barseloni.

Već mjesecima špekuliše se o tome da će Grizman na ljeto otići u Barselonu koja je spremna aktivirati otkupnu klauzulu od 100 miliona eura. Čak mu je i selektor Francuske, Didijer Dešamps, poručio da mora riješiti tu dilemu prije početka Mundijala jer ne želi da nešto remeti atmosferu u ekipi.

Grizman je danas bio na pres konferencij i svi su bili ubjeđeni da će otkriti planove za budućnost. Francuz se pojavio pred prisutnim novinarima, ali je sve šokirao kada je rekao da još uvijek ne može reći ništa o tome da li ostaje u Atletiku ili ide u Barselonu.

“Veoma mi je žao, ali danas vam neću saopštiti odluku o nastavku karijere. Znam da se to očekuje već dugo, ali danas jednostavno nije dan kada ću otkriti nešto više”, poručio je Grizman koji je nastavio pričati o očekivanjima na Svjetskom prvenstvu.