Ražnatović patosirao Italijana

veljko-raznatovic
picture source: http://www.telegraf.rs

Novi meč i nova pobjeda Veljka Ražnatovića u profesionalnom boksu u kojem je nokautirao  Italijana Danila Staćonea u drugoj rundi, čim je praktično patosirao Italijana koji je pao kao pokošen i nije mrdao. Hitna pomoć je brzo utrčala u ring i ”digla iz mrtvih” Staćonea koji je samo na početku meča bio dostojan rival.

Ražnatović je preuzeo inicijativu sredinom prve runde, publika je skandirala njegovo ime, a meč je nakratko prekinut malo prije nokauta. Veljko je bio bijesan, jer je Italijan zastao poslije jednog udarca, a to je bio samo uvod u ono što se dogodilo.

veljko-danilo

A dogodilo se to da je zvanično u pitanju tehnički nokaut u drugoj rundi. Italijan je iznijet na nosilima i prema informacijama odveden je u bolnicu na dodatne preglede.

Ražnatović je profi debi imao 10. marta 2018. godine u Jagodini, kada je pred 5.000 gledalaca u dvorani “Jacca” tehničkim nokautom u drugoj rundi savladao Bugarina Kraštja Jordanova, da bi prije mjesec dana, u Derventi, na poene u četiri runde, pobijedio i Hrvoja Božinovića iz Hrvatske (2-17).