Zvjezde napuštaju Real

modrić-ronaldo-marselo
picture source: www.vecernji.hr

Real Madrid je izgubio najboljeg igrača na svijetu, međutim uprava kao da raspušta zvijezde. Ponajbolji veznjak svijeta Luka Modrić također je na izlaznim vratima kluba, ali međutim i još jedna zvijezda. Očekuje se kako će tokom vikenda Luka Modrić imati razgovor sa čelnicima Reala. Modrića želi Inter, a hrvatski fudbaler nema ništa protiv prelaska u Milano, ali ga Real zasad ne želi pustiti.

O tom razgovoru zavisi budućnost Reala“, tvrdi novinar Alfredu Pedula koji vjeruje da bi Modrićev odlazak mogao navesti još neke Realove igrače na promjenu kluba. Prvi nakon Modrića koji bi mogao otići iz Reala je Marselo. Brazilski fudbaler posljednjih dana se povezuje s Juventusom gdje bi mogao zaigrati s bivšim saigračem Kristijanom Ronaldom, jer upravo je Ronaldo navodno stavio Marselovo ime na vrh svoje liste želja kada su u pitanju Juventusova pojačanja.

Marcelo.Ronaldo.

Talijanski mediji javljaju kako je Marselo jako zainteresovan za prelazak u Juve, a pregovore bi mogao početi već za nekoliko dana.

Nema sumnje da će ovo biti neprepoznatljiv Real Madrid, ali sa druge strane bit će znimljivo vidjeti kako će izgledati bez svih ovih zvijezda. Sa druge strane bit će i jako zanimljivo vidjeti kako će izgledati novi, superjaki Juventus i koliko daleko mogu doći.