Štepanek se oprostio od reketa

radek-štepanek
picture source: isport.blesk.cz

Na oproštaju Radeka Štepaneka bili su Pavel Nedved, Mika Hakinen, Petar Čeh, Andre Agasi, Jaromir Jagr, kad spoemenemo sva ta velika imena, pitamo se ko li će sve tek doći u Beograd kad Novak riješi da okači reket o klin?

Najbolji srpski teniser je sinoć u Pragu imao priliku da vidi kako se organizuje sjajna žurka na kraju karijere, a u čast bivšeg trenera i velikog prijatelja trudio se da napravi dobar štimung u krcatoj „O2 areni“.

štepanek-đoković

Nije se samo po velikom posteru na kome su nekadašnji ljuti rivali iz Dejvis kupa vidjelo ko je prva zvjezda događaja. Češki teniski fanatici došli su da pozdrave nekadašnjeg osvajača „salatare“ koji je još krajem prošle godine okončao teniski reket. Ali, dvoranu je rasprodao čovjek koji je usred borbe za prvo mesto na ATP listi izdvojio vrijeme za egzibiciju.

Đoković je Štepaneku napravio video sa porukama ostalih igrača sa Tura, među kojima su bili Federer i Nadal. Da je ostao u dobrim odnosima i sa drugim bivšim trenerom, vidjelo se po brojnim skečevima sa Andre Agasijem.