Matić vjeruje u Murinja

Matic
picture source: www.footballtransfertavern.com

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić, pred derbi Mančestera, upozorio je Siti da menadžer Žoze Murinjo zna kako da zaustavi gradskog rivala.

Junajted, nakon velikog preokreta protiv Juventusa u Torinu i pobjedom od 1:2, gostuje na “Etihadu” gdje “građani” imaju samo jedan poraz u 37 utakmica i to baš od velikana sa “Old Traforda” u prošlom međusobnom meču 3:2 poslije dva gola zaostatka.

Očekujem jako težak meč, Siti je snažan tim, igra dobro i postiže mnogo golova, ali imamo i mi kvalitet koji možemo da upotrijebimo. Cilj je da zaustavimo njihov napad, to je pravi put i naš menadžer zna – rekao je Matić za klupski sajt.

“Građani” ruše sve pred sobom, samo jedan remi imaju iz 11 mečeva u nizu, ali Matić vjeruje da će ih Junajted zaustaviti.

Spremni smo za derbi, sve je moguće… Moramo više da vjerujemo da smo kvalitetni, napredujemo i mentalno i fizički. Imamo tri pobjede iz poslednja četiri meča i dobili smo samopouzdanje. Zaslužili smo sve to, ali potrudićemo se da nastavimo u istom ritmu – zaključio je on.

Derbi Mančestera na programu je u nedelju sa početkom u 17.30.