Crno-bijeli savladali Dinamo iz Vranja!

Partizan-Dinamo Vranje
picture source: http://partizan.rs

Utakmica 17. kola Superlige Srbije pripala je ubjedljivo fudbalerima Partizana koji su sa velikih 6:0 savladali Dinamo iz Vranja.

U prvom dijelu utakmice je Dinamo igrao lijep defanzivan fudbal i držao distancu od prednosti Partizana. Fudbaleri Partizana su rafal golova započeli krajem prvog poluvremena i to uz pomoć kiksa protivničkog golmana. U 37. minuti je Pantić poslao loptu ka golu Dinama. Iako niko nije očekivao pogodak, lopta se provukla kroz ruke golmana Đurića i tako je Partizan došao do svog prvog gola. Sledeća prilika je došla za par minuta. U 42. minuti Gomeš koristi šut za 2:0.

Nakon predaha Partizan odmah kreće u nove akcije. Treći gol dolazi u 55. minuti, a ponovo je u akciji bio Pantić uz pomoć Kosovića za 3:0. Ponovio se i Gomeš u 78. minuti. Između dva gola partizana je Dinamo imao najbolju šansu u 65. minuti kada je Suraka dobio centaršut na pet metara od gola, ali je Stojković odbranio!

Poslije gola Gomeša se koncentracija fudbalera Dinama potpuno raspala, što je označilo nove golove Partizana. Ivanović u 85. minuti šalje loptu u okvir gola za već sigurnu pobjedu sa 5:0. Ovaj rezultat pojačava Nikolić u 90. minuti za 6:0.