Trinkijeri se nada prolasku u narednu fazu

trinkijeri-partizan
picture source: www.youtube.com

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da se plasira u narednu fazu takmičenja Evrokupa, iako ne zavisi sve od crno-belih u tom duelu.

– Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i veoma veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas – rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan u srijedu od 20 časova dočekuje Turk Telekom iz Ankare, dok se u utorak uveče sastaju Zenit i ASVEL, odnosno Trento i Valensija. Uz pobjedu protiv turskog tima, crno-belima je za prolaz u narednu fazu potrebno da se poklope rezultati u preostale dvije utakmice.

jock landale

– Na kraju, sve se svodi na ovo posljednje kolo. Mi ćemo dati sve od sebe da igramo svoju igru i da izborimo pobjedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali vjerujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo – rekao je Džok Lendejl.

Partizan je saopštio da je od Evrolige stigla nova kazna od 2.500 evra zbog bacanja papirnih rolni na meču protiv ASVEL-a.