Liverpul veliki favorit

liverpul-vest hem
picture source: petrotimes.vn

Aktuelni lider engleskog Premieršipa ekipa Liverpula večeras igra u gostima protiv Vest Hema utakmicu 25. kola engleskog Premieršipa a svima je jasno da su Redsi veliki favoriti večeras.

Liverpul ne smije kiksat nakon što je Mančester Siti jučer pobijedio Arsenal, te sada od drugoplasiranih Redsa imaju svega dva boda manje.

Liverpul je u prošlom kolu neočekivano remizirao pred svojim navijačima protiv Lestera, te je jasno da su večeras pod velikim imperativom pobjede. Ali, ni Vest Hem se neće tako lako predati, a oni su u dosadašnjem dijelu sezone pobjedama protiv Mančester Junajteda i Arsenala pokazali da vole igrati protiv velikana.

salah-čembrlein

Međutim, kladionice i nisu baš uvjerene da izabranici Manuela Pelegrinija mogu večeras napraviti iznenađenje. Liverpul je apsolutni favorit prema svim kladionicama, a kvota je kao da igraju pred svojim navijačima.

Ali, to bi se moglo veoma lako preokrenuti ukoliko igrači Vest Hema budu dali svoj maksimum. Kvota na pobjedu londonskog kluba je veoma primamljiva i samo oni najhrabriji kladoničari će razmisliti od tome da večeras odigraju keca.