Sve izvjesniji odlazak Romela Lukakue

Romel_Lukaku
picture source: narod.hr

Mančester Junajted će u ljetnom prelaznom roku pokušati prodati Romelua Lukakua.

Prema pisanju engleskih medija, Crveni đavoli u ljetnom prelaznom roku će pokušati prodati Lukakua, koji je drugi najskuplji igrač u istoriji ovog slavnog kluba.
Lukaku je u Junajted stigao 2017. godine iz Evertona u transferu vrijednom 75 miliona funti i u svojoj premijernoj sezoni opravdao je očekivanja.

Ali, u aktuelnoj nije na nivo, a po odlasku Žoze Murinja “zacementiran” je za klupu s obzirom da novi menadžer Ole Gunar Solskjer forsira jedan brži fudbal u kojem se na mjestu napadača bolje snalazi Makus Rašford.

rashford

Tako da po svemu sudeći belgijski napadač broji svoje posljednje dane na Old Trafordu, a kako pišu tamošnji mediji Paulo Dibala i Mauro Ikardi su igrači koje će Junajted pokušati dovesti ukoliko unovči Lukakua.

Lukaku je jedan od rijetkih igrača koji nije pričao loše stvari o Žoze Murinju, a nakon duela sa Arsenalom u FA Kupu je pokazao da ima veliko poštovanje prema Portugalcu.

lukaku-mourinho

Lukaku je poručio da jednostavno ne može porediti Murinja i Solskjera, te da će portugalskom stručnjaku uvijek biti zahvalan.

Neću porediti Murinja i Solskjera jer je to nemoguće. Vjerujem da je Murinjo uradio dosta dobrog posla za Mančester Junajted“, istakao je Lukaku pa zatim dodao: “Osvojio je nekoliko trofeja i imam veliko poštovanje za njega. Na kraju krajeva on je trener koji me doveo na Old Traford“.