Jović rekao “NE” Barseloni

jović-barcelona
picture source: www.sport.de

Srbijanski fudbaler Luka Jović (21) mogao bi ovog ljeta napraviti veliki transfer. Interes za talentovanog momka iz Bijeljine je zaita ogroman. Traže ga velikani evropskog fudbala među kojima su Barselona, Bajern, Real, Juventus.

Međutim, prema pisanju njemačkog Bilda Jović je odlučio da odbije Barselonu i to je za ovaj list potvrdio njegov otac Milan.

Luka ima ponude. Jedna od tih je iz Barselone, ali on nije zainteresovan”, rekao je Milan Jović, te je dodao: “Luka želi da igra u Ligi šampiona. Međutim, nije siguran da li bi igrao standardno u Barseloni“, istakao je stariji Jović.

milan-luka jović

Moguće je da se na kraju Jović odluči i za ostanak u Ajntrahtu. Ako tim iz Frankfurta uspije izboriti Ligu šampiona, u čemu su jako blizu, Jović bi barem još neko vrijeme mogao ostati u klubu.

Međutim, njemački tim je svjestan da ima “zlatnu koku” u rukama. Spremni su da ga prodaju za pravu cifru, a spominje se da bi Luka mogao biti naplaćen i čak 65 miliona eura.

Prelazak u Barselonu je prema svemu sudeći otpao, a ni Bajern nije spreman da 21-godišnjeg napadača dovede, jer su već ponudili produžetak saradnje iskusnom Poljaku Robertu Levandovskom.

Jović je ove sezone odigrao ukupno 38 utakmica u svim takmičenjima za Eintracht i ima učinak od 24 gola i sedam asistencija.