Matić: Ja sam kriv

nemanja matić-everton
picture source: sport.avaz.ba

Srpski fudbaler Nemanja Matić preuzeo je krivicu na sebe za katastrofalan poraz Mančester Junajteda od Evertona  u Premijer ligi.

Matić, koji se vratio u tim nakon tri nedelje, smatra da je Junajted na Gudison parku izgubio bitku u sredini terena, gdje on igra.

Bila je ovo jedna od najgorih partija za mene, ali i cijelog tima. Zasluženo smo izgubili, nismo igrali onako kako smo htjeli. Nije do mladih igrača, jedan sam od najiskusnijih i ako bi trebalo neko da se okrivi, neka budem ja – rekao je Matić.

matić 3

Matić je priznao da je “sramotan” toliko visok poraz od Evertona.

Moramo da se pogledamo u ogledalo, svaki od nas i vidimo gdje smo griješili. Teško je reći gdje smo sve griješili, u oduzimanju lopte, sa njom u posjedu, svi moramo više da trčimo i pokažemo kvalitet – rekao je Matić i dodao da Junajted nije imao lidera na terenu.

Mančester Junajted se nalazi u teškoj situaciji da naredne sezone igra Ligu šampiona, jer četiri kola prije kraja ima dva boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala, isto koliko i od petog Čelsija, a u srijedu ga čeka duel sa gradskim rivalom Sitijem na Old Trafordu.