Jović u dilemi koga odbiti

jović-eintracht
picture source: www.sport.de

Luka Jović će u ljetnom prelaznom roku vjerovatno napraviti veliki transfer

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta oduševio je sve fantastičnim igrama u dresu njemačkog bundesligaša i pred njegovim vratima stoje sve sami evropski velikani.

Najviše se Jović povezivao sa prelaskom u redove madridskog Reala. List Marka koji je izuzetno blizak kraljevskom klubu nedavno je objavila kako je ovaj transfer već praktički završen i da će Real timu iz Frankfurta isplatiti 50 miliona eura za usluge 21-godišnjeg napadača.

Međutim, engleski  Miror donio je danas veoma zanimljivu informaciju. Navode kako se u igru za dovođenje reprezentativca Srbije u igru uključio i Liverpul.

jović-marca

Redsi silno žele dovesti klasičnog napadača. Povezivali su se sa dovođenjem Time Vernera iz RB Lajpciga, ali na kraju se menadžer Jirgen Klop odlučio na Jovića.

Spreman je tim sa Enfilda da se upusti u borbu sa Realom za potpis Jovića. Biće veoma interesantno vidjeti šta će mladi fudbaler na kraju odlučiti, ali sigurno je da će od ljeta nositi dres jednog velikana.

I sam predsjednik Ajntrahta i bivši napadač Fredi Bobić je potvrdio tokom gostovanje u jednoj emisiji na ZDF-u da će Jović najvjerovatnije otići po završetku sezone.

fredi-bobic

Definitivno postoji šansa da Jović potpiše za Real Madrid. Nadam se i želim da Luka ostane ovdje, ali sam realan i znam da veliki klub želi da kupi Luku, tako da nemamo šanse“, kazao je Bobić.

Jović je na ljeto 2017. godine stigao u njemački klub na posudbu iz Benfike, a dogovor je bio da u ovom klubu ostane dvije sezone. Ipak, Frankfurt je odlučio iskoristiti opciju da otkupe njegov ugovor što su i uradili.

Momak koji je rođen u Bijeljini nedavno je zvanično potpisao ugovor s Frankfurtom do ljeta 2023. godine, a nije poznato da li ima u ugovoru opcija otkupne klauzule.