Juve želi mladog igrača Partizana

strahinja pavlović
picture source: www.telegraf.rs/

Italijanski mediji već uveliko špekulišu o tome koji igrači se nalaze na meti aktuelnog prvaka Juventusa.

Stara dama će gotovo sigurno napraviti nekoliko promjena u igračkom kadru za novu sezonu u kojoj će ponovo glavni cilj biti osvajanje Lige šampiona.

Nekoliko zanimljivih imena povezuje se s Juventusom, ali svi su se iznenadili kada su čuli da italijanski klub želi dovesti pojačanje iz Partizana.

“Tutosport” je objavio da se na meti Juventusa nalazi Strahinja Pavlović koji igra za Partizan. Navodno, Juve vidi u Pavloviću odlično rješenja za budućnost kada je u pitanju odbrana ovog tima.

Pavlović-partizan

Pavlović ima tek 18 godina i početkom ove godine priključen je prvom timu beogradskog kluba za koji je odigrao 15 utakmica u drugom dijelu sezone.

Navodno, Juve je ozbiljno zainteresovan za njega i već pregovara s Partizanom. Pavlović bi sa Starom damom trebao potpisati ugovor do ljeta 2024. godine i godišnje zarađivati milion eura.

Kako piše Tutosport Juve i Partizan su već dogovorili obeštećenje od pet miliona eura plus dva miliona eura bonusa. Ovo je veliko iznenađenje za navijače Juventusa kada su vidjeli da je Pavlović debitovao za Partizan tek u februaru ove godine.