Jović: Real je moj san

jović-ajntraht frankfurt
picture source: www.tag24.de

Najskuplji srpski fudbaler svih vremena, Luka Jović, oglasio se prvi put poslije mega transfera u Real za 60 miliona evra. Poruku je uputio navijačima bivšeg kluba Ajntrahta.

Kao što ste već pročitali, prelazim u Real Madrid – poručio je Jović preko Instagrama. – Želio bih da iskoristim ovu priliku da vam se ponovo obratim sa nekoliko riječi. Zaista sam uživao ove dvije godine u Ajntrahtu iz Frankfurta. Upoznao sam mnogo sjajnih ljudi i igrao u fantastičnom klubu, koji su navijači napravili posebnim. Možemo biti ponosni na naša dostignuća. Nikada neću zaboraviti ovu sezonu Lige Evrope sa vama. Vrhunac je naravno Kup Njemačke u Berlinu! Zato mi nije lako da napustim Frankfurt.-

Jović  je naglasio koliko mu znači odlazak u Madrid

Real Madrid otvara velika vrata da postanem još veći fudbaler. Svako dijete ima san da zaigra u takvom klubu. Moj san se sada ostvaruje. Želio bih da se zahvalim klubu i velikim navijačima. Hvala što ste mi dali priliku da razvijem svoju ličnost, hvala vam na podršci. Uvijek ćete imati mjesto u mom srcu – naveo je Luka.