Xlive Bet tipovi dana: Prva bitka za finale baraža

majorka-albasete
picture source: www.ultimahora.es

Pregled izdvojenih mečeva iz ponude, savjeti i tipovi

Mallorca – Albacete, 21:00h, Španija, LaLiga 2, Play-off, 1/2 Finale, 1. meč
Oba tima dosta loše su završila takmičenje u ligaškom dijelu što ih je koštalo bolje pozicije na tabeli. Majorka je vezala dva remija dok je Albasete dva puta poražen, a zbog toga kao i domaćeg terena prednost ćemo dati ekipi sa Balearskih ostrva. Tipovaćemo “keca” (1.98) kao i “3+” golova.

mallorcaalbacete-mob

Gael Monfils – Denis Kudla, 11:00h, ATP 250 Stuttgart (GER) – Trava
Njih dvojica do sada nisu igrali jedan protiv drugoga, a pošto je Monfis mnogo iskusniji i mnogo bolje rangiran teniser ne preostaje nam ništa drugo već da predložimo “keca” (1.47) i nadamo se da će do pobjede doći sa manje od 22,5 gemova.

Matteo Berrettini – Karen Khachanov, 12:20h, ATP 250 Stuttgart (GER) – Trava
U jedinom međusobnom odmjeravanju snaga do sada Beretini je slavio, a bilo je to početkom februara ove godine. Hačanov se probio među deset najboljih na svijetu nakon dobrih partija na Rolan Garosu dok je Beretini slabije plasiran za 21 poziciju pa ćemo predložiti “dvojku” (1.75) kao i manje od 25,5 gemova.

 Karen-Khachanov

Adrian Mannarino – Fernando Verdasco, 13:15h, ATP 250 Hertogenbosch (NED) – Trava
Zanimljivo je da su ova dva tenisera prvi međusobni meč odigrali još prije deset godina, a potom se sastali još samo dva puta, posljednji put u Antaliji prije dvije godine. Manarino je za deset pozicija slabije plasiran teniser, ali mu dajemo prednost na ovom meču i predlažemo “keca” (1.78) kao i preko 23 gema.

Izneseni savjeti, tipovi i predviđanja u ovome tekstu su isključivo informativnog karaktera i odražavaju lično mišljenje urednika Xlive Sport portala. Xlive Sport ne preuzima odgovornost za eventualne negativne posljedice koje čitaoci mogu iskusiti na osnovu navedenih informacija.