Solbaken: Zvezda je bila bolja al nije bilo krađe

zvezda-kopenhagen
picture source: http://www.rtv.rs

Trener fudbalskog kluba Kopenhagen Stale Solbaken rekao je da je Crvena Zvezda bila “malo bolja” u sinoćnjem meču u Beogradu.

– “Zvezda je bila malo bolja, saglasan sam sa tim, imala je jednu-dvije šanse više od nas. Dala je gol u važnom trenutku pred poluvrijeme. Ne mogu ništa da kažem o penalu jer nisam vidio snimak. U svakom slučaju nije bila krađa“, – rekao je Solbaken novinarima poslije utakmice u Beogradu.

Kopenhagen je igrao 1:1 sa Crvenom Zvezdom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Suđenje portugalskog arbitra bilo je glavna tema na konferenciji za novinare poslije utakmice, a Solbaken je iznjeo svoje mišljenje.

staale_solbakken

Sudija je bio okej. Nije da je favorizovao jednu stranu“, kazao je Solbaken.

Upitan je da li je njegov tim sada u prednosti, na šta je odgovorio da su šanse podjednake.

Ako je Zvezda bila favorit prije ove utakmice, sada su šanse 50-50. Sve može da se dogodi. Veoma je neizvjesno, jedan gol može mnogo toga da odluči. Vidjećemo“, rekao je Solbaken.

Svidjela mu se atmosfera na stadionu “Rajko Mitić”.
Atmosfera je bila veoma, veoma dobra. To je bilo dobro iskustvo za moje mlade momke. Mogu da se osvrnu i kažu da su porasli kao fudbaleri na ovoj utakmici“, naveo je trener Kopenhagena.

solbaken-milojević

Pohvalno je govorio i Crvenoj Zvezdi.
Nedostajala su nam tri važna igrača zbog povreda, ali to je fudbal. Zvezda nije imala mnogo šansi, dala je gol iz prve velike. Zvezda je veoma dobar tim sa dobrim trenerom i odličnim individualcima, veoma je poštujemo“, rekao je Solbaken.

Revanš će se igrati sljedećeg utorka od 20:00h u Kopenhagenu.