Đoković planove pravi prema Zvezdi

đoković-us open
picture source: http://mondo.rs

Fudbalere Crvene Zvezde večeras od 21 sat očekuje revanš susret plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv švicarskog Jang Bojsa.

Prvi reket svijeta Novak Đoković bio je siguran u prvom kolu posljednjeg Grand Slema sezone, US Opena, jer je lagano savladao Karbaljes Baena sa 3:0 po setovima. Sutra ga u drugom kolu očekuje duel sa Argentincem Huanom Londerom koji je na startu bio bolji od Sema Kvereja rezultatom 3:1.

Crvena zvezda-Novak-Đoković

Srbijanski teniser zakazao je za danas trening u 15 sati po vremenu u Nju  Jorku, a kada je shvatio da je to zapravo 21 sat po srednjeevropskom vremenu, nije imao dilemu šta da radi.

Naravno da ću gledati meč Zvezde. Rezervisali smo teren u tri popodne i onda sam shvatio da je to u stvari devet po našem vremenu i da tada kreće utakmica, pa ćemo pomjeriti trening. Ne znam kako će se završiti fudbal i hoću li biti u stanju da treniram. Možda je bolje da treniram prije same utakmice, pa onda da se gleda na miru, koliko god je to moguće...”, izjavio je popularni Nole koji nikada nije krio svoje simpatije prema Crvenoj Zvezdi.