Pomoćni trener o sukobu Mihajlovića i Medele

Sinisa-Mihajlovic-Gari-Medel
picture source: https://mondo.ba

Način rada Siniše Mihajlovića sve nas je učinio boljim – rekao je poslije utakmice sa Lećeom pomoćni trener Bolonje Emilio de Leo i tako objasnio da nikoga na klupi nije iznenadila Mihina reakcija u sukobu sa igračem Gerijem Medelom.

Siniša Mihajlović je tokom meča sa Lećeom uletio u teren da smiri strasti igrača u sukobu, a onda je i sam ušao u klinč sa fudbalerom svog tima Gerijem Medelom.

mihajlović-medel

Siniša voli da sjevaju varnice. On želi tu tenziju sve do posljednjeg minuta. Iz ove tačke gledišta, ne traba mu motiv. Ovog puta to je uradio sa Medelom, koji je najtemperamentniji igrač u ekipi. Sve je sada u redu. Njih dvojica su razgovarali u svlačionici – objasnio je De Leo.

I dok su svi optužili Medelu za nasrtaj na trenera, zaboravili su na narav Siniše Mihajlovića, koja je iz opravdanih razloga neko vrijeme bila na “bolovanju”. Ono što se dogodilo na relaciji trener – igrač je stvar koja se riješava iza zatvorenih vrata, a javnost bi možda trebalo da gleda sve pozitivnije – da je ovo i znak da zdravstveno stanje srpskog trenera ide u dobrom smjeru.