Liverpul spreman žrtvovati Salaha

mohamed salah-liverpool-klopp
picture source: https://www.eurosport.co.uk

U Engleskoj su sve češće priče o odlasku Mohameda Salaha. Naime, Egipćanin je meta Reala, a sa druge strane, u Liverpulu bi trebalo da otvori mjesto za svježu krv. Od sve trojice napadača, jedino bi njega Klop bio spreman da žrtvuje, Mane i Firminjo su nedodirljivi, dijelom zbog toga što više igraju za ekipu.

Šta bi moralo da se dogodi da Liverpul proda Salaha?

Da se postigne dogovor sa jednim od dva igrača, Kilijanom Mbapeom, što je po riječima Klopa naučna fantastika ili Džejdonom Sančom koga žele i Siti i Junajted, pominje se i Čelzi, ali priča se da bi zbog njemačkog trenera on želio među “Redse”.

mohamed-salah-jurgen-klopp-liverpool-2018-19

Novcem od Salaha bi sigurno Liverpul mogao da kupi engleskog reprezentativca, govoreći o prelaznom toku, Klop je rekao da u obzir dolaze samo mladi igrači, da je zadovoljan timom, ali da je spreman da podmladi ekipu.

Apsolutni prioritet kluba je produžetak ugovora sa Van Dajkom i Alisonom, jer naime njih dvojica bi trebalo da ostanu stub ekipe u narednim godinama u kojima se očekuje dominacija Liverpula u Premijer ligi, a jasno je da će već ove sezone probati da odbrane titulu prvaka Evrope, sve snage mogu da bace na to takmičenje jer je šampionat već završen, imaju 22 boda prednosti na vrhu tabele.