“Crveni đavoli” žele Sergeja

savić-lacio-sasuolo
picture source: https://www.thescottishsun.co.uk

Vjerovatno nema igrača oko koga se digla tolika prašina, koji je eto, već dvije godine tempirana transfer-bomba, a on još uvijek nije promjenio sredinu.

Naravno, riječ je o Sergeju Milinkoviću-Saviću koga novinari opet „prodaju“ u najveće evropske klubove, gdje mu je po fudbalskim kvalitetima i mjesto, jer je po kvalitetima i potencijalu odavno prerastao Lacio.

Prelazni rok je počeo, Sergej je opet izborio mjesto među glavnim vijestima. Španski mediji su opet i pompezno objavili da je Mančester Junajted zainteresovan da što prije dovede srpskog vezistu i da mu je to jedan od prioriteta.

„Đavoli“ su obezbjedili mjesto u Ligi šampiona, ambicije su im da se sljedeće sezone umiješaju u borbu za titulu prvaka Engleske, pošto su prethodnih godina bili daleko iza konkurencije, prije svih Mančester sitija i Liverpula. Trener Junajteda je već nekoliko puta istakao kako bi u svom timu volio da vidi Milinkovića-Savića. Veliko povjerenje ima i u Nemanju Matića, a sa drugim Srbinom iz kategorije top-klase želi da još više ojača kreacije u veznom redu, pošto se sa hirovitim Pogbom nikad ne zna.

Junajted je, dodaju španski mediji trenutno prvi u trci za Sergejom koga su ranije dovodili u vezi sa brojnim velikanima poput  Pari Sen Žermena, Čelsija, Totenhema i Juventusa.