Tri opcije u slučaju Mesi

horhe mesi
picture source: https://www.mirror.co.uk

Kompletan fudbalski svijet ostao je u šoku nakon što je prošle sedmice Lionel Mesi zatražio odlazak iz Barselone.

Argentinski velemajstor je odlučio da nakon 20 godina napusti Barselonu, a kao glavni favorit za njegov potpis spominje se Mančester Siti.

Ipak, katalonski klub Mesija nema namjeru tako lako pustiti. Predsjednik Žozep Maria Bartomeu smatra da je Argentinac vezan ugovorom koji se automatski produžio i u slučaju da želi ići od klubova traži odštetu od 700 miliona eura.

Mesi se prethodnih dana nije pojavljivao u klubu. Za njega je Barselona završena priča, a otac Horhe jutros je stigao u grad kako bi održao sastanak sa predsjednikom kluba. Zbog toga je jutros pravo ludilo u Barseloni. Svi žele saznati informaciju više o onom što se dešava, a Mundo Deportivo je otkrio teme sastanka.

Potvrdili su kako će Horhe Mesi zatražiti Leov slobodan odlazak iz kluba ili prijateljski sporazum u kojoj će sve strane biti zadovoljne.

Ipak, Bartomeu, po njihovim informacijama, neće prihvatiti ove prijedloge. On će pred Mesija staviti ponudu i novi ugovor koji će trajati do 2022. godine.

Danas će sve oči fudbalskog svijeta biti uperene u Barselonu i moglo bi se desiti da Lionel Mesi već danas bude bivši član katalonskog velikana.