Jaramaz spreman da se vrati na parket

Ognjen-Jaramaz
picture source: https://mondo.rs

Ognjen Jaramaz košarkaš crno-bijelih nada se da će biti spreman da izađe na parket na meč protiv Mornara u okviru 9. kola ABA lige koji se igra u subotu. Ovog vikenda počeo je da radi sa loptom nakon povrede na desnoj šuterskoj ruci, a koju je zaradio sredinom oktobra.

Napokon, super je osećaj. Uželio sam se šutiranja ovom jačom rukom. Juče sam po malo počeo da driblam loptu i radim neka polaganja. Šutirao sam i prvi put sa poludistance, za sad sve ide kako treba – izjavio je Jaramaz za TV Partizan.

Bek crno-bijelih istakao je da se osjeća dobro i da nema bolove, a govorio je i o tome kada će biti spreman da odigra utakmicu.

Vidjećemo, u narednom periodu treba da osjetim kontatkt, da uđem polako pet na pet na treningu, da vidim kakva je tu situacija. Osjećam se dobro što se tiče rada stvari koje ne zahtjevaju kontakt. Kada budemo vidjeli kakvo je stanje po tom pitanju, onda ću znati da li ću biti spreman za narednu utakmicu. Nadam se da ću biti spreman već za meč protiv Mornara – zaključio je Jaramaz.