Partizan otkupljuje Holandera

filip helender
picture source: https://partizan.rs

Sedam utakmica i na njima tri upisana gola i tri asistencije, učinak su Filipa Holendera u dresu Partizana tokom prvog dijela sezone.

U Humskoj su prezadovoljni ovim 26-godišnjim napadačem koji je za 50.000 eura stigao na pozajmicu iz švajcarskog Lugana i prema riječima prvog operativca Miloša Vazure odluka o njegovom otkupu tokom ljeta je praktično već iskristalisana.

Jako smo zadovoljni sa Filipom Holenderom i gotovo smo donijeli odluku da ga otkupimo. To je igrač koji je svoj status i našu odluku zaslužio doprinosom timu, radom i zalaganjem i uvjereni smo da će njegova priča ići slično kao sa Umarom Sadikom. Zato ćemo ga otkupiti od Švajcaraca i potpisati ugovor. On je prezadovoljan u Partizanu, svjestan je da je u velikom klubu i da je dobio šansu da se pokaže u pravom svijetlu. Smatramo da je to dobar potez i iz razloga što će kao reprezentativac Mađarske učestvovati na Evropskom prvenstvu što će mu ekonomski značajno podići cijenu – istakao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.