Radonjić: Teška utakmica, borili smo se, dali smo maksimum

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je bilo i dobrih stvari u porazu. Zvezda je poražena od Fenerbahčea rezultatom 73:71, košem Lorenza Brauna u posljednjoj sekundi.

“Teška utakmica, čestitam Feneru na pobjedi. Dobili su poslije šuta uz zvuk sirene, mi smo dali svoj maksimum, igrali s mnogo energije. Pravili smo neke greške, ali bilo je i mnogo dobrih stvari. Nastavljamo s daljim radom i nadamo se boljim rezultatima. Mi smo se borili, imali smo težak raspored u skraćenoj rotaciji, Fenerbahče se značajno pojačao u poslednje vreme”, prokomentarisao je Radonjić utakmicu.

Nada se da povreda Voldena nije teže prirode.

“Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Korijem, koji se bi nam mnogo značio u završnici. Nadam se da ćemo uskoro imali sve igrače na terenu. Pozitivno je to što imam utisak da možemo da budemo dobri u narednom periodu ako budemo dobro radili i imali sve igrače na raspolaganju”.

Zahvalio se i malom broju navijača koji je bio na utakmici.

“Svima je jasno da uz tu podršku bismo dali još to malo što je potrebno da uzmemo pobijedimo. Zahvalio bih se i publici koja je bila na tribinama”.