Malić iz banjalučkog u sarajevski Željezničar

Luka-Malic-FK-Zeljeznicar
picture source: https://bhrt.ba

Novo ime u redovima FK Željezničar iz Sarajeva je lijevi bek Luka Malić, koji je danas potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Plavima, a stigao je iz banjalučkog Željezničar, u kojem je boraviti na pozajmici do ljeta.

Presretan sam što sam potpisao za najveći klub u BiH, I dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja svih, kako ljudi u Klubu tako i navijača. Već sam trenirao s ekipom u Međugorju i utisci su fenomenalni. Atmosfera je odlična, ekipa me je super prihvatila i zahvalan sam im na tome. Dobro smo trenirali i sigurno da prvenstvo dočekujemo spremni s jasnim ciljem, a to je borba za osvajanje trofeja“, rekao je Malić, te dodao:

Do ljeta sam u svom matičnom Željezničaru iz Banjaluke, cilj nam je da kao i svake godine budemo u prva tri mjesta, a ja sam tu da im pomognem u ostvarenju zamišljenog cilja i siguran sam da ćemo u tome uspjeti“.

1 KOMENTAR

  1. Davno je ovaj momak prerastao našu Prvu ligu. Na žalost nije jedini u Želj sport teamu. Uvjeren sam da je prešao ove jeseni na Grbavicu da bi Osim još bio trener Želje…

Comments are closed.