PSŽ sprema novu bombu

kilijan-mbape
picture source: http://mondo.rs

PARIZ – Bogati vlasnik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi okrenuo je naglavačke fudbalski svijet pošto je za rekordnih 222 miliona evra doveo Nejmara iz Barselone, a sada sprema još jedan mega-transfer.

Posljednjih dana malo je opalo interesovanje za napadača Monaka Kilijana Mbapea za kojeg se interesuju najbogatiji svjetski klubovi, što sada pokušava da iskoristi PSŽ koji želi Francuza u svojim redovima. Parižani su spremni da plate Monaku 180 miliona evra za najtraženijeg fudbalera planete.

S druge strane Mbape je priznao da se divi Kristijanu Ronaldu i da bi volio zaigrati sa njim u Real Madridu i jedno vrijeme bilo je izvjesno da će mladi Francuz svlačionicu na Luju drugom zamijeniti onom na Santjago Bernabeu, ali je negdje zapelo oko transfera. Ukoliko bi Mbape stigao u PSŽ činio bi napadački trojac sa Edinsonom Kavanijem i Nejmarom.

Probleme Parižanima mogao bi da predstavlja finansijski fer-plej sa kojim se součavaju zbog angažmana Brazilca, ali bi to mogli da riješe prodajom četvorice igrača. Na izlaznim vratima Parka Prinčeva su Serž Orije, Blejz Matuidi, Anhel di Marija i Gržegorž Krihovijak.