Matić: Moj stav se nije promjenio

Nemanja-Matic
picture source: https://sportklub.rs
Nemanja Matić je u nedavnom pismu koje je uputio FSS, istakao da je Nemanja Vidić najbolje rješenje za srpski fudbal. Igrač Mančester Junajteda je to potvrdio i u intervjuu koji je dao za Sport klub.

Iskusni vezista nije promjenio mišljenje i u upravi vidi legendu “crvenih đavola” kao nekog ko može da izvede srspki fudbal iz “mulja” u kome se već dugo nalazi.

Moj stav se nije promjenio. Nisam eksplodirao jedan dan i uzeo i napisao pismo. Ne, ja sam razmislio dobro šta da napišem – aludirao je Matić na pismo koje je dao na uvid javnosti, te kaže da te riječi nisu bile posljedica afekta i “vruće glave”.

Potom je obrazložio zašto misli da bi Vidić bio najbolje rješenje.

Mislim da je dolazak Nemanje Vidića ispravno rješenje. Ima fudbalskih ljudi koji bi sigurno pomogli srpskom fudbalu. Mislim da je Vidić pravo rješenje. On je čovek koji ima stav, čovjek sa integritetom, on ne bi svoje ime potrošio tek tako. Pretpostavljam da bi se vratio samo kada bi mu se dozvolilo da radi kako on misli, profesionalno, pošteno… Vjerujem da bi to poštenje mogao da vrat u naš fudbal, a to je ono što nam za početak nedostaje. Dotakli smo dno, plivamo u mulju, sa ove tačke gledišta ne vidim drugi izlaz – izjavio je Matić za Sport Klub.