Ferguson pričao sa Poćetinom pred meč PSŽ-a sa Sitijem

Foto: Profimedia

Aleks Ferguson je tokom dana primjećen u Louri hotelu u Mančesteru, gdje je odsjela ekipa Pari Sen Žermena. Kako prenose ostrvski mediji, vjeruje se da je bivši menadžer Mančester junajteda tamo išao kako bi razgovarao sa Maurisijom Poćetinom. “Dejli mejl” prenosi da je Ferguson lično razgovarao sa argentinskim stručnjakom, a pretpostavlja se da je tema bila revanš utakmica Lige šampiona.

Da li je u pitanju običan susret, ili u svemu ima nešto više, to se vjerovatno neće saznati, ali činjenica je da PSŽ ima težak zadatak na “Etihadu”. Francuzi iz prvog meča polufinala Lige šampiona sa Mančester sitijem imaju zaostatak od 2:1.

Prema izvještajima, Fergsuon je u hotelu ostao nešto duže od sat vremena, a na stepeništu po odlasku snimljen je da predsjednikom PSŽ-a, Naserom el Kelaifijem. Nije tajna da su Ferguson i Poćetino u veoma dobrim odnosima i da je bivši menadžer Junajteda želio da ga vidi na klupi na “Old Trafordu” poslije otkaza Žozeu Murinju, kada je došao Ole Gunar Solskjer.

Po odlasku Škota u penziju, susreo se sa Argentincem u Londonu na zajedničkoj večeri. Tada je Poćetino rekao kako mu se ostvario san da razgovara i bolje upozna Fergusona, kog je nazvao “posebnom osobom”.