Leotaru licenca za Premijer ligu

fk leotar
picture source:https://www.nezavisne.com

FK Leotar će od naredne sezone igrati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, čime se vraća u najjači rang BiH fudbala jer je od  takmičenja odustala Krupa, a prije toga i Mladost iz Doboja kod Kaknja nije dobila potrebnu licencu.

Na sjednici Prvostepene komisije za licenciranje NSBiH ekipa Leotara nije dobila licencu za Premijer ligu jer su “pali” na administrativnim stvarima, ali klub iz Trebinja je to uspio da riješi.

Na današnjoj sjednici Drugostepene komisije za licenciranje Leotar je dobio licencu, te će se naredne sezone takmičiti u Premijer ligi što je i sam klub iz Trebinja potvrdio na svojoj zvaničnoj stranici a Trebinjci će u prvom kolu nove sezone igrati u gostima protiv Radnika iz Bijeljine.

U Leotaru su bili sigurni da će dobiti licencu zbog čega su počeli pojačavati ekipu, a za novog trenera izabran je Branislav Krunić, a  prvu pripremnu utakmicu igraju danas od 18:00 časova i to na Grbavici protiv Željezničara.

Nakon ove utakmice klub iz Trebinja će igrati još pripremne mečeve protiv Zrinjskog i Sutjeske iz Foče, a generalna provjera zakazana je za 10. juli.