Krunić vjeruje u pobjedu

branislav-krunić
picture source:http://www.atvbl.com

BANJALUKA – Zbog zauzetosti Gradskog stadiona u Banjaluci prošle nedjelje fudbaleri Željezničar – Sport Tima večeras od 18.30 časova odigraće svoj meč trećeg kola Prve lige Republike Srpske protiv Sloge iz Doboja.

Ni Dobojlije nisu upisale bod u prva dva kola, dok trener domaćeg tima neće moći da računa na štopera Jovana Vladimira Pavlovića zbog crvenog kartona iz prošlog kola.

Poslije dva poraza očekujemo da konačno zabilježimo pobjedu i u ovom meču na domaćem terenu pobjeda se nameće kao imperativ. Nismo ušli u šampionat onako kako smo očekivali i svakako da su nas iznenadili rezultati u prva dva kola. Pred utakmicu protiv Sloge maksimalno smo spremni, nema povrijeđenih igrača a nećemo moći da računamo samo na Pavlovića koji je u prošloj utakmici dobio crveni karton. Dobro smo proučili i analizirali igru Sloge i znamo na koji će način igrati protiv nas i odakle bi nam mogla pretiti opasnost. Međutim, mi moramo mnogo više obratiti pažnju na svoju igru. Sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh i mislim da je došlo vrijeme da upišemo tri boda – rekao je Krunić