Borcu potrebna podrška !

borac-zrinjski
picture source: https://mondo.ba

Večeras na Gradskom stadionu  igra se derbi petog kola Premijer lige u kojem se sastaju banjalučki Borac i Zrinjski iz Mostara.

Banjalučani su loše otvorili sezonu i nalaze se u donjem dijelu tabele, a pravi ispit aktuelnog prvaka očekuje večeras, pošto u goste dolazi po mnogima jedan od glavnih favorita za titulu, razigrani HŠK Zrinjski.

Borac je osvojio samo dva boda i sada želi da se iskupi navijačima, a iz banjalučkog kluba traže veliku podršku večeras.

Borčevci, naša fudbalska istorija pisana je i vašim rukopisom. Tribine našeg stadiona pamte svaki vaš huk, aplauz i gromoglasnu grmljavinu. Borčevci, treba nam vaša podrška. Treba nam vaša snaga sa tribina. Treba nam vaša pjesma od koje drhti teren. Borčevci, dođite na stadion!”, poruka je koju je uputio tim iz Platonove.

Borac će zaista trebati i podršku i dobro raspoložen tim ako želi da zaustavi Zrinjski, koji je ranije lako izašao na kraj sa Sarajevom i sa Željezničarom, dok je sa Širokim Brijegom remizirao, dok u drugom kolu ima zaostali meč protiv Veleža.