Ibra propušta Redse

skysports-zlatan-ibrahimovic
picture source: https://www.skysports.com

Sutra na rasporedu je jedan od derbija prvog kola grupne faze Lige šampiona, koji igraju Milan i Liverpul.

Liverpul dočekuje Rosonere nakon pobjede protiv Lidsa, dok Milan stiže u Englesku nakon odličnog početka nove sezone Serije A sa tri uzastopne pobjede.

Liverpul ima ulogu favorita protiv Milana koji se nakon nekoliko sezona uspio vratiti u Ligu šampiona, pa se očekuje da će Rosoneri pokušati da iznenade Redse.

Milan je za vikend na svom terenu sa 3:0 pobijedio Lazio, a u ovom meču vratio se Zlatan Ibrahimović koji je bio van terena više od tri mjeseca zbog povrede koljena, ali bilo mu je potrebno samo sedam minuta da zabije gol i pokaže je da je i dalje “gladan” golova iako će za 20-tak dana proslaviti svoj 40. rođendan.

Mnogi su se radovali što će Ibra biti u konkurenciji za meč protiv Liverpula, ali međutim danas iz Italije stižu tužne vijesti.

Naime, mediji na Apeninima objavili su da Ibrahimović neće putovati s ekipom u Liverpul i da će propustiti sutrašnju utakmicu zbog povrede.

Fabricio Romano je objavio da Ibrahimović sigurno neće igrati sutra jer ima problema s Ahilovom tetivom, a Ibra se itekako radovao sutrašnjoj utakmici protiv Liverpula, ali nažalost moraće da je propusti.