Laporta vodi Barsu u nove dugove

laporta-mesi
picture source: https://middleeast.in-24.com

Presjednik Barselone Žoan Laporta ne prestaje da iznenađuje navijače svog kluba, a njegova nova “hit” izjava je o Lionelu Mesiju.

Nadao sam se da bi Mesi mogao da kaže da će igrati za džabe, ali nikada ga lično to ne bih pitao – rekao je on na konferenciji za štampu.

Takođe je otkrio i da još uvijek može da se sklopi sporazum između kluba i lige povodom finansijskog stanja u Barseloni, a otkrio je i da je Barsa zaista željela da dovede Nejmara!

Nejmar? Na ljeto smo mislili da imamo šanse i potom smo probali da ga dovedemo. Rekli su nam da on hoće da ide, da neće ostati u PSŽ-u. Sljedećeg ljeta možemo da dovedemo veliku zvjezdu, već radimo na skupljanju novca – dodao je on.

Bilo je riječi i o novom treneru, a navijači priželjkuju Ćavija.

Kuman ima ugovor koji mora da bude ispoštovan, a sa Ćavijem imam dobar odnos – rekao je Laporta.

Prvi čovjek Barselone otkrio je nove šokantne detalje o novoj pozajmici.

Pozajmica 1.500.000 eura? Ona je ključna za funkcionisanje kluba u sadašnjosti i budućnosti. Pravimo stadion koji će nam omogućiti mnogo prihoda, imaće 110.000 mjesta i kada počnu radovi preselićemo se na stadion “Johan Krojf” na godinu dana. Njega ćemo proširiti na 50.000 mjesta – dodao je Laporta.

Trenutno je najveći prioritet da se mladi igrači koji su bljesnuli sačuvaju, tako da se radi na novim ugovorima za bisere iz “La Masije”.

Pokušavamo da produžimo ugovore sa svim mladim igračima. Imaćemo dobre vijesti za nedelju dana, Pedrijev i Fatijev novi ugovor su na putu. Takođe radimo na produžetku sa Gavijem – istakao je Laporta.