Optužbe u trening centru u Karingtonu

Ole-Gunnar-Solskjaer-Alex-Ferguson
picture source: https://clutchpoints.com

Mančester Junajted čeka duel koji bi mogao da bude “biti ili ne biti” za trenera Ole Gunara Solskjera, posebno ukoliko bude još jednom ponovio loš rezultat kao protiv Liverpula.

Zahvaljujući Aleksu Fergusonu Solskjer je preživio bruku protiv “redsa”, ali to ne znači da je pred njim mirna nedelja. Solskjer je, prema pisanju “Tajmsa”, juče došao prije svih u trening centar u Karingtonu, kako bi održao sastanak sa igračima.

Kako se navodi, na posebnom udaru našao se kapiten Hari Megvajer, a navodno je neko od igrača upitao da li je fer što mu je nakon šest mjeseci u klubu uručena kapitenska traka.

Megvajer je stigao avgusta 2019. godine kao najplaćeniji defanzivac u istoriji Premijer lige, a u januaru naredne godine je dobio i kapitensku traku.

Menandžeru je posebno zamjereno na taktičkoj postavci meča, kao i činjenici da uprkos porazima on ne mijenja ništa u timu.

Pol Pogba je u drugom poluvremenu isključen, a on se nakon meča izvinio saigračima, dok se Solskjeru uopšte nije obratio.

Norvežanin je izgubio povjerenje u svlačionici, a sve osim pozitivnog rezultata protiv Totenhema moglo bi da ga pogura ka otkazu, slamka spasa mu je zasada i činjenica da klub nije pronašao adekvatnu zamjenu.