Trener banjalučkog Borca, podigao buru

dragan-nikolic
picture source: https://www.atvbl.com

Nova bura u regionalnoj košarci, a u centru pažnje je bio srpski stručnjak Dragan Nikolić, koji je na meču između banjalučkog Borca i Pelistera održao nesvakidašnji tajm-aut.

Iako je tim iz Banjaluke pobjedio rezultatom 101:85, trener banjalučana je u jednom trenutku pobjesnio i žestoko iskritikovao svoje pulene.

Ajde ovako, J…o vam pas mater, prvo vi kažite šta imate, j…o vam pas mater! Ajde vi se sad ispričajte, majmuni, a poslije mi ovdje da glumimo budale. Ajde još pričajte, ajde još! Ajde ispričajte se svi, objašnjavajte se sa nama, kreteni! Sve kontra. Poslije ćemo u svlačionici da riješimo – urlao je Nikolić, a poslije meča je za TV Arena Sport objasnio svoj postupak:

Poslije tajm-auta, koji meni ne priliči, jer ja sam duhovit… Ali, ovo danas je prevršilo mjeru. Znam da će razni tipovi to komentarisiti, ali da se izvinim nježnom auditorijumu koji ima osjetljiv sluh. Ne može košarka da se igra u hirurškim rukavicama ili kao balet, nego kao u drugom poluvremenu. –

Inače, kroz karijeru Nikolić je poznat kao temperamentan stručnjak, pa je i prije bilo ne baš ovakvih scena, ali sličnih jest.