Dušan hit u Italiji

vlahovic_ls
picture source: https://www.espreso.co.rs

Sezona Dušana Vlahovića je za ponos, oborio je brojne rekorde, što je očekivano dovelo do skoka njegove vrijednosti, koja je drastično porasla.

Trenutno se nalazi na vrhu liste najvrijednijih fudbalera Serije “A”, gdje se izjednačio sa Sergejom Milinković-Savićem, Federikom Kijezom i Nikolom Barelom, dok je najvrijedniji i dalje Lautaro Martinez.

Argentinac iz Intera vrijedi 80 miliona eura, prema procjeni specijalizovanog sajta „transfermarkt.de“.

Srpski biser postigao je 33 gola u kalendarskoj godini, čime je izjednačio rekord Kristijana Ronalda koji je to učinio svojevremeno u dresu Juventusa.

Neprestano su novine pune hvalospijeva na račun srpskog napadača koji sa velikom lakoćom trese mreže u Italiji, a njegova vrijednost porasla je shodno tome.

To što je srpskom fudbaleru cijena porasla za 20 miliona ide u prilog Fiorentini sa kojom Dušan ne želi da produži ugovor, jer će sada moći da potražuju veće obeštećenje.

Vlahović ima ugovor sa klubom iz Firence do 2023. godine, a za njegov potpis trenutno se bore najveći svjetski klubovi, poput Juventusa, Mančester Sitija, Atletiko Madrida, Arsenala, Dortmunda.