Zvezda bez bitnog igrača u nastavku sezone

radonjic
picture source: https://www.b92.net

Crvene Zvezda pobjedila je sinoć u Beogradu Fenerbahče sa 74:69, u zaostalom meču 19. kola Evrolige, ali trener Dejan Radonjić ne može mirno da spava.

Naime, pred nastavak maratonskog takmičenja strateg crveno-bijelih muči muku sa povrijeđenim igračima, a posljednji u nizu je iskusni plejmejker Stefan Marković, jedan od junaka finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Mislim da Marković nije dobro. Treba da se napravi snimak, da se analizira. Imamo još sitnih problema, Cirbes je imao neki zahvat. Nažalost, nećemo biti kompletni – istakao je Radonjić.

Šef struke crveno-bijelih je pričao i o nedostatku energije zbog velike potrošnje.

Smatram da prolazimo kroz tešku sezonu, imali smo mnogo problema poslije Nove godine, odigrali smo 12 utakmica u 30 dana. Više smo bili u krevetu nego na terenu u jednom periodu. Dešavaju se mnoge situacije, što se tiče večerašnjeg duela, bilo je evidentno da u nekim momentima nedostaje energije, osjeća se da smo bili prije nekoliko dana u velikom naboju i da je potrebno vrijeme za regeneraciju kojeg nema – izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

Jednostavno, nije se vidjelo najbolje, ali stekao sam utisak da je lopta za nas. Dobili smo posjed, poentirali i pobjedili – zaključio je Radonjić.

Crveno-bijele u četvrtak očekuje novi meč Evrolige u Beogradu, a rival je Baskonija.