Jović precrtan

skysport_de-jovic-madrid
picture source: https://sport.sky.de

Izgleda da su u Realu definitivno Luki Joviću “dani odbrojani”, a o čemu svjedoči i ono što se sinoć desilo u Majorci.

Naime, trener giganta iz španske prestonice, Karlo Anćeloti, na ovo gostovanje je poveo 24 fudbalera, a među njima je bio Jović. Međutim, kada je došao trenutak da se delegatu utakmice preda spisak od 23 učesnika (11 startera i 12 rezervi), italijanski strateg je riješio da se iz ekipe odstrani Luka Jović. Objašnjenja nije bilo, što značu da je Jović, prosto, precrtan.

Jović je tako opet doveden u nezavidnu situaciju, jer, poput svojih kolega, redovno trenira, ali šansu dobija “na kašičicu”, ili ni toliko.

Zapravo, od zimskoj prelaznog roka, kada je riješio da ostane u Realu iako su postojali nagovještaji da bi mogao da promjeni sredinu, odigrao je svega 41 minut, od 810 koliko su Madriđani bili na terenu u takmičarskim mečevima.

Ako je suditi po vikend-pisanju španskog portala “Transferi”, Jović bi na ljeto mogao da promijeni klub, ali ne i zemlju, jer naime, Sevilja je više nego zainteresovana da osvježi svoj napad, a upravo je reprezenetativac Srbije želja uprave.

“I, kako stvari sada stoje, ne manjka zainteresovanih klubova za Jovićevim uslugama. Arsenal se uključio u trku za ovim 24-godišnjakom, tu je i interesovanje Borusije Dortmund. Sada je i Sevilja ušla u ring, želeći da obezbjedi potpis ovog špica pred narednu sezonu” – prenosi enleski “Hard tackle”.